terraspect label    geospect label    aerospect label

Op 17 en 18 april staan wij met onze stand op de Nationale Klimaat Expo in Houten.

Dé beurs in Nederland op het gebied van biodiversiteit en klimaatbestendige oplossingen voor de openbare ruimte.

Ons standnummer is 3.102. Zien we je daar?

Overheden luiden de noodklok vanwege het verlies aan biodiversiteit. Door toedoen van de mens verdwijnen plant- en diersoorten in rap tempo en dus moet er iets gebeuren. Hoe kunnen we met beheer de biodiversiteit in stand houden of zelfs versterken?

Bekijk hier de bedrijfsvideo van AeroSpect

De zomers van de afgelopen jaren zijn extreem droog geweest en gingen gepaard met hoge temperaturen. Als we het KNMI mogen geloven, lijkt 2020 in dat opzicht niet veel anders te gaan verlopen. Sterker nog, het landelijk neerslagtekort is nu al groter dan ooit en het spaarzaam omspringen met water is cruciaal. Maar hoe dan om te gaan met het watergeven van de jonge aanplant van bomen en beplanting waarvoor nauwgezet watergeven juist van groot belang is?

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Het samenspel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt steeds belangrijker. Een goede inrichting van de digitale beheerkaart, waarin alle betrokken partijen kunnen meekijken, is hierbij een belangrijk onderdeel...

Bron: Stadwerk Magazine

In april 2012 verscheen in het Brabants Dagblad in de rubriek ‘Eigen baas’ een interview met Joeri Kuis over zijn bedrijf TerraSpect. Anderhalf jaar later is hij opnieuw geïnterviewd over de beginfase, de groei die het bedrijf inmiddels gemaakt heeft en zijn blik op de toekomst.

Joeri Kuis aan het woord over zijn jonge bedrijf, wat hij doet en wat zijn ambities zijn.

Bron: Brabants Dagblad, Rubriek Eigen baas

Joeri Kuis over LinkedIn in Tuin & Landschap:

“LinkedIn is een handig hulpmiddel om klanten en prospects te benaderen. Tenminste voor ondernemers die veel in opdracht van gemeenten en (zorg)instellingen werken. Neem koude acquisitie. Als ik per telefoon gemeenten benader om te vertellen dat ik het terreinbeheer voor ze uit handen kan nemen, weet ik niet altijd precies wie ik moet hebben. Je wordt dan snel van het kastje naar de muur gestuurd. Via LinkedIn gaat dat makkelijker. De meeste medewerkers van gemeenten staan met een uitgebreid profiel op het sociale platform. Hetzelfde geldt voor mensen in bepaalde branches. Zo zijn facilitair managers ook breed vertegenwoordigd. Zo’n manager kan een mooie ingang zijn bij een organisatie.